Home E-bikes Een beeld op de Veloe accessoires

Een beeld op de Veloe accessoires

Longtail fiets accessoires om je kindje uit weer en wind te houden

Door Slim Abid
Gepubliceerd: Laatste update

Op de recente Velofollies beurs van 2024, naast de stand van Winther, viel ons oog op de longtailfietsen van Veloe, een Italiaans merk dat zichzelf in de middenklasse van de markt positioneert.

Met een sterke focus op prijs-kwaliteitverhouding biedt Veloe een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar duurzaam en flexibel vervoer voor het hele gezin.

Beetje ongeluk, onze foto’s van de stand van Veloe zijn helemaal niet duidelijk. Maar gelukkig mochten we hun mediakit gebruiken.

Veloe italiaanse longtail fiets
Afbeelding: Veloe https://veloe.eu/

Upgrades en Keuzes

Dit jaar zet Veloe ook in op accessoires voor hun longtail. Het zijn fijne fietsen, we zien ze vaak op de Belgische wegen. Ze hebben twee versies die enkel verschillen in motor, een keuze tussen Bosch en Shimano motoren.

Deze optie geeft kopers de vrijheid om te kiezen op basis van hun persoonlijke voorkeuren en budget, met de Shimano E6100 motor als een iets budgetvriendelijkere optie met 60 nm vermogen, en de Bosch Cargo Line motor als krachtigere variant met 85 nm​​.

Afbeelding: Veloe https://veloe.eu/

Accessoires voor Weer en Wind

Wat op de beurs vooral opviel, waren de accessoires die Veloe aanbiedt om de fietservaring te verbeteren. Veloe heeft weersbestendige cabines ontworpen die ruim genoeg zijn om kinderen comfortabel en veilig tegen de elementen te beschermen. Deze aandacht voor het welzijn van passagiers toont Veloe’s toewijding aan niet alleen de functionaliteit maar ook aan het comfort en veiligheid van de gebruikers.

Afbeelding: Veloe https://veloe.eu/

De weersbestendige regencabine voor de longtailfiets bevestigd zich op de safetybars. Veel longtail fietsen maken gebruik van dezelfde dimensies. Vrij zeker dat je deze regentent op elke longtail kan plaatsen, niet enkel op Veloe’s.

Veloe bewijst zich zo als merk dat kinderen vervoeren voorop zet, door weer en wind. Met de motoropties en de veelzijdige accessoires biedt Veloe een product dat niet alleen functioneel is maar ook comfortabel en veilig voor het hele gezin.

Afbeelding: Veloe https://veloe.eu/

Het merk staat symbool voor ‘Family’, ‘Work’, en ‘Play’, wat de Veloe longtail fiets tot een goede keuze maakt. Vooral het polyvalent gebruik, van maxi cosi adapters tot hondenmanden en boodschappenkratten..

Het bezoek aan Veloe op de Velofollies beurs was een verhelderende ervaring die de veelzijdigheid en innovatie van longtail fietsen benadrukte. Daarbij is de Veloe met zijn prijs/kwaliteit verhouding een goede aankoop.

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Akkoord Meer info