Home Over ons

Over ons

Door Slim Abid

Velofietser is een uitgelopen hobby die gestart is tijdens een zoektocht naar de juiste elektrische longtail fiets. Elektrische fietsen, bakfietsen en speed pedelecs zijn relatief nieuw. Er zijn veel nieuwe merken en modellen. Er is nood aan informatie omtrent deze producten, en deze kan je hier vinden op Velofietser.be.

Het doel van de website is om Nederlandstalige lezers (België en Nederland) zo goed en objectief mogelijk te informeren over de huidige stand van elektrische fietsen. Op de website vind je informatie over de innovaties en technologieën, vergelijkingen, reviews en rankings van de beste fietsen van het moment, alsook informatie over de merken. Wij zullen ons voornamelijk richten op cargofietsen (bakfietsen & longtails), vouwfietsen en speed pedelecs.

Er zijn heel wat Belgische fietsmerken ontstaan en verbonden aan de (e)fiets-trend. En ook de Belgische Speed Pedelecs zijn ontzettend innovatief. Met onze website willen wij hen een kans geven om in de schijnwerper te staan. Om Nederland niet te vergeten doen we dit ook voor de Nederlandse fietsmerken.

Wij hebben geen vaste samenwerkingen met de fabrikanten of merken die besproken worden op onze website. Zelf rijden we met een Riese & Muller Multicharger. En hoewel we zot zijn van het merk zullen we de nadelen zeker aan te kaarten.

Elke week testen en reviewen we nieuwe elektrische (longtail of bak-) fietsen, speed pedelecs en fietsuitrusting. We proberen alle content zo goed mogelijk up-to-date en gratis te houden. Om onze objectiviteit te bewaren bieden doen we dit zonder compensatie. Check altijd eens een extra (betrouwbare) bron om zeker te zijn, en meldt het ons als je fouten ziet.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws zijn we ingeschreven bij de nieuwsbrieven van alle merken (en onze concurrenten). Zo krijgen we alle informatie door, bekijken we wat er belangrijk is en bieden we onze blik hierop aan op de website.

Voor Nederlandse lezers heb je Velofietser. Voor Franstaligen hebben we recent ook Velogic gelanceerd. En voor het Engelstalig publiek, of wereldwijd, kan je naar WattsNotGas gaan.

Onze content wordt opgedeeld in:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om aanbiedingen en kortingcodes van fietswinkels te ontvangen.

Contact opnemen kan je doen per email.

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Akkoord Meer info