Home Merk nieuws I:SY Elektrische fietsen

I:SY Elektrische fietsen

Krachtig, stevig en kwalitatief verpakt in een simpel ontwerp

Door Slim Abid
Gepubliceerd: Laatste update

I:SY is een merk dat de e-bike markt heeft veroverd met zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige constructies. De focus van het bedrijf ligt op het creëren van robuuste, betrouwbare e-bikes die voldoen aan een breed scala aan klantbehoeften. Met een verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen, biedt I:SY iets voor iedereen, van de casual stadsrijder tot de meer avontuurlijke off-roader.

De Vier categorieën van e-fietsen

Het e-bike assortiment van I:SY kan worden verdeeld in vier hoofdsegmenten.

Standaard Compacte E-Bikes

Dit zijn de standaardmodellen die perfect zijn voor stadsritten en korte tot middellange afstanden. Ze zijn compact, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor woon-werkverkeer of het doen van boodschappen in de stad.

XXL Versies

Deze modellen zijn ontworpen voor langere rijders, met een hogere laadcapaciteit en meer ruimte voor de rijder. Ze bieden dezelfde robuuste constructie en kwaliteit als de standaardmodellen, maar zijn aangepast om grotere individuen te accommoderen.

isy fietsen elektrisch met drijfriem

Cargo Versies

Dit zijn de utiliteitsmodellen, ontworpen voor het vervoeren van ladingen. Ze zijn perfect voor degenen die een alternatief voor de auto nodig hebben voor het vervoeren van goederen of zelfs kinderen. Met een grotere laadcapaciteit en een robuuste constructie zijn deze modellen gebouwd om zwaardere gewichten te hanteren.

Speed Pedelec Versies

Deze modellen zijn voor degenen die langere afstanden willen afleggen tegen hogere snelheden. Ze zijn uitgerust met krachtigere motoren en zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie. De speed pedelec kan 45 km /u rijden daar waar een gewone elektrische fiets slechts 25 km/u kan. Let wel op, voor speed pedelecs geldt een andere wetgeving.

Onze ISY elektrische fiets review met veel kilometers
Onze ISY fiets met meer dan 18 000 kilometers

i:SY elektrische fietsen per segment

Standaard Compacte E-Bikes

I:SY S8

De I:SY S8 modellen zijn uitgerust met een Shimano Nexus 8-speed naafversnelling. Het S8 RT model heeft een achterpedaalrem, terwijl het S8 F model een vrijloop heeft. Deze modellen worden aangedreven door het soepele Bosch Active Line Plus aandrijfsysteem, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

De S8 modellen zijn uitsluitend uitgerust met kettingaandrijving, met uitzondering van de S8 K en S8 F B modellen. Het S8 K model is voornamelijk ontworpen voor sportiviteit en minder voertuiggewicht vanwege zijn derailleurversnellingssysteem. Het nieuwe S8 F B model valt op door zijn bruine handvatten, zadel en banden.

Isy fiets categorie compact met draagrek en vering zadel

I:SY S10

Het nieuwe I:SY S10 model is uitgerust met een SHIMANO Deore 10-speed derailleurversnellingssysteem. In combinatie met het krachtige BOSCH Performance Line CX aandrijfsysteem voelt de S10 zich thuis in elk terrein. Het beschikt ook over een Suntour verende voorvork, die zijn potentieel volledig benut op onverharde wegen.

Isy fiets categorie compact

I:SY E5

De E5 modelserie maakt indruk op sportieve forenzen in voornamelijk stedelijke gebieden met een speciaal voor e-bikes ontwikkeld 5-versnellingsnaafversnellingssysteem van Shimano met riemaandrijving. De BOSCH Performance Line motor is geïnstalleerd.

Het E5 ZR F CX model maakt gebruik van de krachtigste BOSCH motor, de Performance Line CX. De Comfort varianten hebben een verende zadelpen van BySchulz en een meer gekromd stuur, een kortere stuurpen en een groter zadel.

isy e-bike hoogste kwaliteit

I:SY N3.8

De N3.8 ZR modellen zijn uitgerust met de traploze Enviolo 3.8 naaf en een onderhoudsarme riemaandrijving. Met de dynamische Bosch Performance Line motor is het optimaal uitgerust voor frequente rijders en plezierruiters in vlak tot heuvelachtig terrein.

Het N3.8 B model is een echte blikvanger door de bruine componenten en de exclusieve urban blue kleur.

Isy fiets categorie compact met drijfriem

I:SY R14

De R14 ZR modellen zijn uitgerust met een Rohloff 14-speed naafversnelling en een onderhoudsarme riemaandrijving. De versnellingswissel is mechanisch. Als perfecte metgezel in topografisch gevarieerd terrein is dit model uitgerust met de krachtige BOSCH Performance Line CX motor.

rohloff Isy fiets categorie compact

XXL Versies

De XXL E5, XXL N3.8 en XXL R14 modellen zijn ontworpen voor grotere rijders. Ze bieden een hogere laadcapaciteit tot 180 kg en zijn geschikt voor rijders tot 2,10 m lang. Deze modellen zijn uitgerust met functies zoals een 5-speed naafversnellingssysteem, traploze Enviolo 3.8 naaf en een Rohloff 14-speed naafversnelling.

Isy fiets compact voor grote mensen tot 2 meter 10

Cargo Versies

De Cargo N3.8 en Cargo N3.8 Maxi modellen zijn cargofietsen ontworpen voor het vervoeren van ladingen. Ze zijn uitgerust met een traploze Enviolo 3.8 naaf en een onderhoudsarme riemaandrijving. De krachtige BOSCH Performance Line Cargo Motor maakt ze perfect voor het vervoeren van goederen op zowel korte als lange ritten.

Voorlopig zijn de I:SY fietsen nog niet uitgerust met bak. Het dient als cargofiets voor pakjes of vracht te leveren. Op een versie om de kinderen mee te vervoeren is het nog even wachten.

cargofiets van isy bike elektrisch

Speed Pedelec Versies

De N3.8 Speed en R14 Speed modellen zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie. Ze zijn uitgerust met een traploze Enviolo 3.8 naaf of een Rohloff 14-speed naafversnelling en een krachtige BOSCH Performance Line Speed Motor.

isy compacte speed pedelec

Wat vinden we van I:SY elektrische fietsen

I:SY is een merk dat we waarderen vanwege de focus op kwaliteit, eenvoud, levensduur van de fiets en bruikbaarheid. Het bedrijf probeert niet te imponeren met fancy ontwerpen of onnodige functies. In plaats daarvan richt het zich op het creëren van robuuste, betrouwbare e-bikes die voldoen aan de behoeften van echte mensen.

Het assortiment modellen en opties betekent dat er een I:SY fiets is voor iedereen, ongeacht hun behoeften of rijstijl. Qua prijs en kwaliteit is I:SY vergelijkbaar met andere merken in hetzelfde segment. De bouwkwaliteit is uitstekend en de fietsen zijn ontworpen om lang mee te gaan.

De focus van het bedrijf op bruikbaarheid en praktische toepasbaarheid betekent dat je een fiets krijgt die is gebouwd voor echt gebruik, niet alleen om er goed uit te zien in de showroom.

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Akkoord Meer info