Home Merken Muli Cycles

Muli Cycles

Door Slim Abid
Muli cycles elektrische bakfiets (1)

Muli Cycles fietsen

 • Opgericht: 2016
 • Land: Duitsland
 • Assortiment: Compacte bakfietsen, zowel elektrisch als niet-elektrisch
 • Prijssegment: Middel- tot hoog segment
 • Reputatie: Innovatief Duits merk dat bekend staat om zijn duurzame en praktische transportoplossingen voor stedelijke omgevingen
 • Uitstraling: Modern en functioneel, met een sterke focus op duurzaamheid en gebruiksgemak
 • Algemene kwaliteit: Hoog, met positieve beoordelingen voor wendbaarheid en veelzijdigheid
 • Levensduur: Relatief jong merk, maar met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid, weinig klachten tot nu toe
 • Klantendienst: Goed, met een sterke focus op klanttevredenheid en ondersteuning
 • Dienst na verkoop: Goed, met uitgebreide garantievoorwaarden en ondersteuningsmogelijkheden via hun website en contactgegevens

Wie of wat is Muli Cycles ?

Muli Cycles is een Duits fietsmerk, opgericht in 2016 en gevestigd in Keulen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van compacte, innovatieve bakfietsen die ideaal zijn voor stedelijke omgevingen. Muli Cycles richt zich op het creëren van duurzame en praktische transportoplossingen die zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk zijn.

Wat maakt Muli fietsen goed of uniek?

Wat Muli fietsen goed maakt, is hun unieke ontwerp en innovatieve functies. Een van de opvallende kenmerken van de Muli fietsen is de opvouwbare voortas, die een ruime laadcapaciteit biedt zonder afbreuk te doen aan de compactheid van de fiets.

Muli was de eerste om het segment van compacte bakfietsen uit te testen. Tegenwoordig zien we met de Car.los Mobility en Riese & Muller Carrie dat dit compacte segment zich uitbreidt. Het maakt de fietsen bijzonder geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden, waar ruimte vaak beperkt is. Bovendien zijn de Muli fietsen uitgerust met krachtige motoren zoals de Shimano EP6 Cargo motor (Muli ST Pro), die zorgen voor een soepele en efficiënte rijervaring.

De fietsen zijn ook duurzaam geproduceerd, met gebruik van gerecycled staal en energiezuinige productiemethoden. Een mogelijk nadeel van de Muli fietsen kan de hogere prijs zijn in vergelijking met andere bakfietsen op de markt, wat ze minder toegankelijk maakt voor sommige consumenten.

Muli elektrische cargofietsen van 2024

Achielle fietsen bevinden zich in het premium prijssegment. De kosten weerspiegelen hun handgemaakte kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige Europese componenten.  Achielle biedt een divers assortiment e-bikes, waaronder:

 

Onze artikels over Muli Cycles

Muli geschiedenis

De geschiedenis van Muli Cycles begint in 2016, toen het bedrijf werd opgericht in Keulen, Duitsland. Sindsdien heeft het bedrijf zich snel ontwikkeld en een reputatie opgebouwd voor innovatie en kwaliteit in de bakfietsindustrie. In 2018 won Muli Cycles de Eurobike Start Up Award, gevolgd door de Eurobike Gold Winner Award in 2019. Deze prijzen bevestigen hun positie als een toonaangevende speler in de markt voor compacte bakfietsen.

Tijdlijn van Muli Cycles

 • 2016: Oprichting van Muli Cycles in Keulen, Duitsland.
 • 2018: Winnaar van de Eurobike Start Up Award.
 • 2019: Winnaar van de Eurobike Gold Winner Award.
 • 2021: Introductie van duurzame productiemethoden met gerecycled staal.
 • 2023: Uitbreiding van de productlijn met de Muli Motor ST Pro, een model met geavanceerde functies zoals GPS-tracking en een krachtigere motor.

Muli nieuws in 2024

In 2024 heeft Muli Cycles verschillende nieuwe ontwikkelingen aangekondigd. De introductie van de Muli Motor ST Pro, uitgerust met de krachtige Shimano EP6 Cargo motor en geavanceerde smartbike-functies, is een belangrijke stap voor het bedrijf. Deze nieuwe functies, zoals GPS-tracking en diefstalbeveiliging, zijn ontworpen om de rijervaring te verbeteren en de veiligheid van de fiets te vergroten.

Muli Cycles heeft ook nieuwe kleuren en configuratiemogelijkheden geïntroduceerd voor hun modellen, wat de aantrekkingskracht en aanpasbaarheid van hun fietsen verder vergroot.

Muli Cycles contact en garantie

Muli Cycles biedt een uitgebreide garantie op hun fietsen, die meestal twee jaar duurt voor de meeste onderdelen en vijf jaar voor het frame. De exacte garantievoorwaarden kunnen variëren, afhankelijk van het model en de locatie van aankoop. Voor meer informatie over garantievoorwaarden en andere klantvragen kunnen klanten terecht op de website van Muli Cycles of contact opnemen via e-mail of telefoon. De contactinformatie van Muli Cycles is als volgt: