Home Merk nieuws Bicicapace: Minimalistische longtails

Bicicapace: Minimalistische longtails

Vooral hun gamma niet-elektriche longtail fietsen en frontloaders zijn uniek

Door Slim Abid
Gepubliceerd: Laatste update

Tijdens ons bezoek aan Velofollies 2024, viel ons oog op de stand van Bicicapace, een merk dat gestaag zijn plek in de Europese fietsmarkt verstevigt.

Het Italiaanse merk, oorspronkelijk bekend om zijn niet-elektrische longtailfietsen, heeft recent een interessante wending genomen door elektrische modellen aan hun assortiment toe te voegen.

Minimalistisch en Functioneel Design

Wat meteen in het oog springt bij Bicicapace, is het minimalistische ontwerp. De fietsen hebben lichte en simplistische frames die ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk maken, maar ook praktisch in gebruik. Dit design ethos spreekt zowel budgetbewuste kopers als liefhebbers van strak design aan.

elektrische longtail fiets van bicicapace
elektrische longtail fiets van bicicapace

De Bicicapace JustLong – Een Speciaal Model

Een opvallende verschijning binnen hun assortiment is de Bicicapace JustLong, beter bekend als de tweelingfiets. Deze fiets is uniek ontworpen om twee kinderen veilig en comfortabel te vervoeren. Met twee zitjes aan de achterkant en een laag zwaartepunt voor extra stabiliteit, biedt deze fiets een veilige en praktische oplossing voor ouders.

De toevoeging van een bagagedrager aan de voorkant, die tot 15 kilo kan dragen, onderstreept de functionaliteit van de JustLong. De wendbaarheid, dankzij de twee kleine 20 inch wielen, maakt deze fiets tot een uitstekende keuze voor stedelijk gebruik​​.

niet elektrische longtail van bicicapace
niet elektrische longtail van bicicapace

Elektrische en Niet-Elektrische longtails

Naast de innovatieve JustLong, blijft Bicicapace zijn traditionele niet-elektrische longtailfietsen aanbieden. Deze stap naar elektrische modellen, zoals de Bicicapace E-Justlong Bosch, toont hun toewijding aan het aanbieden van opties voor elke soort fietser.

De E-Justlong Bosch, met zijn krachtige Bosch Cargo Line motor en een batterij van 500 Wh, biedt een comfortabele rit met een maximale snelheid van 25 km/u en een indrukwekkend draaggewicht tot 190 kg​​.

frontload niet elektrische longtrail fiets met mountainbike banden
frontload niet elektrische longtrail fiets met mountainbike banden

Geschikt voor Persoonlijk en Zakelijk Gebruik

Bicicapace onderscheidt zich niet alleen door het aanbod voor particulieren. Hun modellen, zoals de JustLong, zijn ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. De lange achterkant van de fiets maakt het mogelijk om gemakkelijk goederen of zelfs speciale ‘Rear baskets’ die tot 65 kilo kunnen dragen, te vervoeren. Dit maakt de JustLong een veelzijdige fiets die zowel in het stadsbeeld als in de zakelijke markt zijn mannetje staat​​.

We gaan hen contacteren en hopelijk wat testen uitvoeren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van dit merk.

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van 1st party cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met onze standaard voorwaarden. Akkoord Meer info