Home Merken CAR.LOS Mobility

CAR.LOS Mobility

Door Slim Abid
carlos mobility elektrische fietsen

CAR.LOS Mobility fietsen

 • Opgericht: 2022
 • Land: Duitsland
 • Assortiment: Compacte Longtail e-bikes, Midloader e-bikes, Vario (opvouwbare utility e-bikes)
 • Prijssegment: Middel tot hoog prijssegment
 • Reputatie: Jonge en dynamische Duitse merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Heeft een sterke focus op stedelijke mobiliteit en flexibiliteit.
 • Uitstraling: Modern en functioneel ontwerp met nadruk op Duitse technische perfectie. Biedt veelzijdige en praktische oplossingen voor stedelijk vervoer.
 • Algemene kwaliteit: Hoog, met gebruik van premium componenten zoals BROSE motoren, Enviolo versnellingssystemen en Magura remmen.
 • Levensduur: Jong merk, voorlopig weinig klachten op lange termijn. Biedt levenslange garantie op framebreuk.
 • Klantendienst: Goed, met nadruk op klanttevredenheid en ondersteuning.
 • Dienst na verkoop: Goed, met uitgebreide garantievoorwaarden en beschikbare contactinformatie via hun website en sociale media.

Wie of wat is CAR.LOS Mobility?

CAR.LOS is een merk van Carlos Mobility, een Duits fietsmerk dat zich richt op de productie van hoogwaardige e-bikes voor stedelijke omgevingen. Het merk werd geïntroduceerd in 2022 tijdens Eurobike, een belangrijke beurs voor fietsen en e-bikes. CAR.LOS streeft ernaar om het stadsleven eenvoudiger en aangenamer te maken door slimme ontwerpoplossingen en hoogwaardige componenten te integreren in hun e-bikes.

Wat maakt CAR.LOS Mobility goed of uniek?

Een CAR.LOS e-bike wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, kwaliteit en Duitse ingenieurskunde. De fietsen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van stedelijke rijders met verschillende modellen die zich richten op specifieke gebruiksscenario’s.

De doelgroep van CAR.LOS bestaat uit stedelingen die behoefte hebben aan praktische, betrouwbare en flexibele transportoplossingen.

CAR.LOS Mobility elektrische fietsen van 2024

Onze artikels over CAR.LOS Mobility

CAR.LOS Mobility geschiedenis

De geschiedenis van CAR.LOS begint in 2022, toen het merk voor het eerst werd geïntroduceerd tijdens Eurobike. Vanaf dat moment heeft CAR.LOS snel een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige en veelzijdige e-bikes.

Tijdslijn van CAR.LOS:

 • 2022: Introductie van het merk CAR.LOS tijdens Eurobike.
 • 2023: Verdere ontwikkeling en uitbreiding van het productaanbod, met positieve beoordelingen en toenemende bekendheid binnen de e-bike gemeenschap.
 • 2024: CAR.LOS blijft innoveren en nieuwe modellen introduceren, zoals de Model V, en krijgt meer aandacht in de media​.

Carlos Mobility nieuws in 2024

In 2024 heeft CAR.LOS verschillende persberichten uitgegeven waarin nieuwe modellen en updates van hun e-bikes worden aangekondigd. Ze blijven zich richten op innovatie en het verbeteren van de rijervaring voor stedelijke forenzen. Hun nieuwste model, de Model V, combineert de voordelen van een compact cargobike met de flexibiliteit van een vouwfiets, wat het ideaal maakt voor stedelijke rijders en multimodale forenzen

CAR.LOS Mobility contact en garantie

CAR.LOS biedt een uitgebreide garantie op hun producten. Ze bieden een levenslange garantie op framebreuken, wat betekent dat de fietsen gedurende hun hele levensduur beschermd zijn, mits ze binnen 30 dagen na aankoop zijn geregistreerd. Voor meer informatie, voorwaarden en contactinformatie kun je terecht op hun website: carlosmobility.com.

Je kunt ze ook volgen op sociale media voor de laatste updates en nieuws. Voor directe vragen kun je contact opnemen via e-mail of telefoon, zoals vermeld op hun contactpagina​.