Home Merken Larry vs Harry

Larry vs Harry

Door Slim Abid
larry vs harry cargofietsen

Larry vs Harry cargofietsen

 • Opgericht: 2008
 • Land: Denemarken
 • Assortiment: E-bakfietsen en traditionele bakfietsen
 • Prijssegment: Hogere prijsklasse
 • Reputatie: Innovatief Deens merk, bekend om hoogwaardige, wendbare en duurzame bakfietsen met moderne technologie
 • Uitstraling: Duurzaam en stijlvol, met een focus op functionaliteit en stedelijk gebruik
 • Algemene kwaliteit: Zeer hoog, met nadruk op robuustheid, wendbaarheid en gebruiksvriendelijkheid
 • Levensduur: Hoog, met lichte en sterke aluminium frames die ontworpen zijn voor langdurig gebruik
 • Klantendienst: Uitstekend, met persoonlijke aandacht en uitgebreide service
 • Dienst na verkoop: Uitstekend, met aandacht voor klanttevredenheid en langdurige ondersteuning

Wie of wat is Larry vs Harry?

Larry vs Harry is een toonaangevend Deens fietsmerk, opgericht in 2008 in Kopenhagen, dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige cargofietsen. Hun bekendste model, de Bullitt, combineert traditioneel Deens ontwerp met moderne technologie, wat resulteert in een veelzijdige en betrouwbare fiets voor stedelijk gebruik. Het bedrijf streeft ernaar om duurzame en efficiënte vervoersoplossingen te bieden die zowel praktisch als stijlvol zijn.

Wat maakt Larry vs Harry goed of uniek?

Een Larry vs Harry bakfiets onderscheidt zich door zijn lichtgewicht en sterke aluminium frame, wat resulteert in uitstekende wendbaarheid en stabiliteit, zelfs bij zware ladingen. De Bullit is zo geliefd omdat hij zo goed fietst. Voor echte fietsers is dit ontwerp aantrekkelijker dan de typische (zeer) rechtopzittende bakfiets.

De integratie van Shimano Steps motorsystemen zorgt voor krachtige ondersteuning, waardoor de fiets geschikt is voor lange afstanden en steile hellingen. De uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, zoals verschillende cargoboxen en kinderzitjes, maken de fiets zeer veelzijdig. Minder goed is dat sommige modellen een hogere prijs hebben, wat ze minder toegankelijk maakt voor een breder publiek. Bovendien kunnen de stugge frames zorgen voor minder comfort op ruwe wegen.

Larry vs Harry e-cargofietsen van 2024

In 2024 blijft Larry vs Harry een toonaangevende naam in de wereld van bakfietsen, met een uitgebreide line-up van eBullitt-modellen die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende stedelijke mobiliteitsbehoeften. Hun fietsen zijn beroemd om hun robuuste constructie, uitstekende wendbaarheid en krachtige elektrische ondersteuning, waardoor ze ideaal zijn voor zowel gezinsgebruik als commerciële toepassingen. Hieronder volgt een beschrijving van de belangrijkste modellen in hun assortiment voor dit jaar:

Bullitt Classic

De Bullitt Classic is de niet-elektrische versie van de beroemde Bullitt bakfiets. Deze fiets is uitgerust met een lichtgewicht en sterk aluminium frame, wat zorgt voor uitstekende wendbaarheid en stabiliteit. De Bullitt Classic is ideaal voor stedelijke gezinnen en bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame bakfiets zonder elektrische ondersteuning. Hij kan worden uitgerust met diverse cargoboxen en accessoires, net als de elektrische versies, en biedt dezelfde hoge kwaliteit en functionaliteit die kenmerkend is voor Larry vs Harry.

eBullitt 6100 Nexus S

De eBullitt 6100 Nexus S is uitgerust met de Shimano Steps E6100 motor en een Shimano Nexus 5-speed Di2 naaf. Deze combinatie biedt een soepele en betrouwbare elektrische ondersteuning, ideaal voor stedelijk gebruik en lichte tot middelzware transporttaken. De fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame, hydraulische schijfremmen en is volledig aanpasbaar met verschillende cargoboxen en accessoires.

eBullitt 6100 XT Di2

Dit model beschikt over de Shimano Steps E6100 motor en een Shimano Deore XT 11-speed derailleur. De eBullitt 6100 XT Di2 biedt geavanceerde prestaties voor zwaardere ladingen en uitdagender terrein. De fiets heeft een stevig frame, krachtige hydraulische remmen en biedt veelzijdige cargoconfiguraties, waardoor hij geschikt is voor zowel zakelijk als gezinsgebruik.

eBullitt EP8 XT Di2

De eBullitt EP8 XT Di2 is uitgerust met de nieuwste Shimano Steps EP8 motor, die 85 Nm koppel levert, ideaal voor steile hellingen en zware ladingen. Dit model is voorzien van een Shimano Deore XT 11-speed derailleur en biedt een geavanceerde rijervaring met aanpasbare ondersteuning via de Shimano app. De EP8 versie biedt meer kracht en een langere batterijduur, waardoor hij perfect is voor intensief gebruik in stedelijke omgevingen.

eBullitt STePS E8000

Dit model bevat de Shimano Steps E8000 motor, bekend om zijn betrouwbaarheid en vermogen. Het beschikt over een elektronisch Di2 schakelsysteem en hoogwaardige componenten zoals hydraulische schijfremmen en een duurzame aluminium constructie. Deze fiets is ontworpen voor zowel dagelijks gebruik als zware transporttaken, met verschillende laadopties om aan specifieke behoeften te voldoen.

eBullitt Custom

Naast de standaardmodellen biedt Larry vs Harry ook volledig op maat gemaakte eBullitt-fietsen aan. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan opties, inclusief verschillende motoren, versnellingssystemen, kleuren en cargoboxen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om een fiets te creëren die perfect aansluit bij individuele behoeften en voorkeuren.

Onze artikels over Larry vs Harry

Larry vs Harry geschiedenis

Larry vs Harry werd opgericht in Kopenhagen, Denemarken, met als doel de traditionele bakfiets te moderniseren en geschikt te maken voor de stedelijke omgeving van vandaag. Het bedrijf heeft voortdurend geïnnoveerd, door gebruik te maken van moderne materialen zoals aluminium en door geavanceerde motorsystemen zoals de Shimano Steps E6100 en EP8 te integreren. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de populaire Bullitt-serie, die wereldwijd wordt gewaardeerd voor zijn prestaties en veelzijdigheid.

Tijdslijn van LARRY VS HARRY

 • 2008: Oprichting van Larry vs Harry in Kopenhagen, Denemarken.
 • 2009: Introductie van de eerste Bullitt bakfiets, geïnspireerd op de traditionele Long John.
 • 2011: Uitbreiding van het productassortiment met verschillende cargoconfiguraties.
 • 2014: Integratie van Shimano Steps motorsystemen in de Bullitt-modellen.
 • 2017: Lancering van de eBullitt met de Shimano Steps E6100 motor.
 • 2019: Introductie van de eBullitt met de krachtigere Shimano Steps EP8 motor.
 • 2020: Wereldwijde erkenning en stijgende verkoopcijfers door de toenemende populariteit van duurzame mobiliteit.
 • 2023: Verdere uitbreiding van het assortiment en verbetering van de bestaande modellen​.

Nieuws over LARRY VS HARRY in 2024

In 2024 heeft Larry vs Harry aangekondigd nieuwe verbeteringen aan hun eBullitt-modellen door te voeren, waaronder een verbeterde batterijcapaciteit en geavanceerdere elektronische schakelsystemen. Daarnaast hebben ze plannen onthuld voor samenwerkingen met diverse duurzame stadsprojecten in Europa om de adoptie van bakfietsen te bevorderen als alternatief voor auto’s in stedelijke gebieden. Deze initiatieven tonen hun

Larry vs Harry contact en garantie

Larry vs Harry biedt een standaard garantie van twee jaar op hun fietsen, inclusief de elektrische componenten zoals de motor en batterij. Voor specifieke garantievoorwaarden en claims kunnen klanten terecht op hun officiële website of contact opnemen via de volgende kanalen: