Home Merken Advanced

Advanced

Door Slim Abid
Advanced elektrische fietsen

Advanced fietsen

 • Opgericht: 2011
 • Land: Duitsland
 • Assortiment: Comfort, Urban, Touring, Trekking, en Off-Road e-bikes
 • Prijssegment: Hogere prijsklasse
 • Reputatie: Innovatief Duits merk bekend om duurzame, hoogwaardige e-bikes met geavanceerde technologie en volledig recyclebare frames
 • Uitstraling: Duurzaam en technologisch geavanceerd, met nadruk op milieuvriendelijkheid en circulariteit
 • Algemene kwaliteit: Zeer hoog, met focus op duurzaamheid en innovatie
 • Levensduur: Hoog, met uitgebreide garanties (30 jaar op frames, 4 jaar op motoren en batterijen)
 • Klantendienst: Uitstekend, met toewijding aan klanttevredenheid en langdurige ondersteuning
 • Dienst na verkoop: Uitstekend, met uitgebreide garanties en klantenondersteuning

Wie of wat is Advanced bikes?

Advanced is een Duitse e-bike fabrikant, officieel bekend als E-Bike Advanced Technologies GmbH. Opgericht in 2011 in Frankfurt, richt het bedrijf zich op het ontwerpen en produceren van innovatieve, hoogwaardige en duurzame e-bikes. Hun missie is om e-bikes te creëren die het leven van hun gebruikers verbeteren en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn.

Met hun motto “WHY NOT?” streven ze naar voortdurende innovatie en verbetering. Ze hebben een sterke focus op duurzaamheid, wat blijkt uit hun volledig recyclebare e-bike frames en hun streven om tegen 2025 klimaatneutraal te zijn.

Wat maakt Advanced fietsen goed of uniek?

Advanced e-bikes staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve ontwerp. De e-bikes zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals bijbehorende apps en volledig recyclebare frames, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid. Bovendien biedt Advanced een van de langste garanties in de industrie: 30 jaar op frames en 4 jaar op motoren en batterijen, wat hun vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten aantoont.

Het prijssegment van Advanced ligt in de hogere prijsklasse. De doelgroep van Advanced omvat milieubewuste consumenten, stadsforenzen en avonturiers die op zoek zijn naar hoogwaardige, duurzame en innovatieve e-bikes. Deze klanten zijn bereid om te investeren in een duurzamer en technologisch geavanceerd product.

Advanced elektrische fietsen van 2024

 

Onze artikels over Advanced

Advanced geschiedenis

Advanced Bikes werd opgericht in 2011 in Frankfurt onder de naam “E-Bike – das Original”. In 2021 werd het merk hernoemd naar Advanced, met een duidelijke focus op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf heeft sindsdien aanzienlijke vooruitgang geboekt in de e-bike industrie, waaronder de ontwikkeling van volledig recyclebare e-bike frames en de opening van een nieuwe productielocatie in Nedersaksen.

Tijdslijn van Advanced

 • 2011: Oprichting van het bedrijf onder de naam “E-Bike – das Original”.
 • 2021: Rebranding naar Advanced Bikes.
 • 2022: Winst van de Design & Innovation Award.
 • 2023: Opening van een nieuwe productielocatie in Nedersaksen, Duitsland, met een capaciteit van 100.000 e-bikes per jaar.

Nieuws van Advanced in 2024

In 2024 blijft Advanced in het nieuws vanwege hun voortdurende inspanningen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Ze hebben plannen om hun productieproces verder te verbeteren met nieuwe technologieën en streven naar volledige klimaatneutraliteit tegen 2025. Recentelijk hebben ze samengewerkt met andere innovatieve bedrijven zoals V Frames om de productie van hun volledig recyclebare frames te optimaliseren.

Advanced contact en garantie

Advanced biedt een van de langste garanties in de e-bike industrie, met 30 jaar garantie op hun e-bike frames en 4 jaar garantie op motoren en batterijen. Deze uitgebreide garanties onderstrepen hun vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. De garantievoorwaarden zijn bedoeld om klanten gemoedsrust te bieden en langdurige ondersteuning te garanderen.

Advanced contactinformatie