Home Merken Max & Maleon

Max & Maleon

Door Slim Abid
max and maleon elektrische bakfietsen

Max & Maleon fietsen

 • Opgericht: 2019
 • Land: Duitsland
 • Assortiment: Elektrische bakfietsen, waaronder Passagiersfietsen, Transportfietsen, Hondenfietsen en Inclusieve Fietsen
 • Prijssegment: Hoge prijsklasse
 • Reputatie: Innovatief Duits merk, bekend om hoogwaardige, duurzame elektrische bakfietsen met geavanceerde technologie en milieuvriendelijke materialen​
 • Uitstraling: Duurzaam en robuust, met nadruk op functionaliteit, Duitse techniek en vakmanschap​
 • Algemene kwaliteit: Zeer hoog, met een focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en hoogwaardige componenten​ ​
 • Levensduur: Hoog, met handgemaakte frames ontworpen voor langdurig gebruik en duurzaamheid​​
 • Klantendienst: Uitstekend, met persoonlijke aandacht en uitgebreide service, inclusief testritten en maatwerkopties​ ​
 • Dienst na verkoop: Uitstekend, met aandacht voor klanttevredenheid en langdurige ondersteuning​

Wie of wat is Max & Maleon ?

Max & Maleon is een Duits bedrijf, opgericht in Stuttgart in 2019. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige elektrische bakfietsen. Max & Maleon staat bekend om hun innovatieve benadering van duurzame mobiliteit, waarbij ze zich richten op zowel functionaliteit als rijplezier.

Het assortiment omvat diverse modellen, waaronder passagiersfietsen, transportfietsen, hondenfietsen en inclusieve fietsen voor mensen met een beperking.

Wat maakt Max & Maleon goed of uniek?

Wat een Max & Maleon goed maakt, is de combinatie van Duitse engineering met duurzaam vakmanschap. De fietsen zijn handgemaakt in Stuttgart en gebruiken milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit, voornamelijk afkomstig uit Duitsland en Europa. De krachtige motoren en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals hydraulische schijfremmen dragen bij aan de betrouwbaarheid en het rijgemak.

De Max & Maleon cargofietsen zijn speciaal en richten zich op een bepaalde doelgroep. Door hun unieke kenmerken zijn ze ook duurder dan de gemiddelde bak- of cargofiets.

Max & Maleon elektrische fietsen van 2024

Onze artikels over Max & Maleon

Max & Maleon geschiedenis

De geschiedenis van Max & Maleon begint met de oprichting in 2019 in Stuttgart. Sindsdien heeft het bedrijf zich gericht op het ontwikkelen van innovatieve en duurzame elektrische bakfietsen. Hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid heeft hen een sterke reputatie opgeleverd in de markt.

Tijdslijn van Max & Maleon:

 • 2019: Oprichting in Stuttgart, Duitsland.
 • 2020: Introductie van de eerste modellen elektrische bakfietsen.
 • 2021: Uitbreiding van het productassortiment met inclusieve fietsen.
 • 2022: Lancering van de Dog Transporter Bike.
 • 2023: Verdere uitbreiding van de productielijn en versterking van de positie in de markt.

In 2024 heeft Max & Maleon verschillende persberichten uitgebracht waarin ze hun voortdurende inzet voor innovatie en duurzaamheid benadrukken. Ze kondigden ook nieuwe partnerschappen aan om hun producten breder beschikbaar te maken in Europa.

Max & Maleon contact en garantie

Max & Maleon biedt een garantie op hun producten die de duurzaamheid en kwaliteit waarborgt. De garantievoorwaarden omvatten doorgaans een bepaalde periode waarin defecten die te wijten zijn aan materiaal- of fabricagefouten worden gedekt. Voor specifieke garantie-informatie en voorwaarden wordt aangeraden om contact op te nemen met het bedrijf of hun website te raadplegen.

Voor contactinformatie kun je terecht op de officiële website van Max & Maleon: maxandmaeleon.com. Ze zijn ook actief op social media zoals Instagram, Facebook en YouTube. Voor directe communicatie kun je ze bereiken via email of telefoon, waarvan de gegevens te vinden zijn op hun website.