Home Merken Kespor Bicycle

Kespor Bicycle

Door Slim Abid
Kesport bikes merk informatie

Kespor fietsen

  • Opgericht: 2005
  • Land: China
  • Assortiment: Mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen en kinderfietsen
  • Prijssegment: Middensegment
  • Reputatie: Bekend om betrouwbare en hoogwaardige fietsen die wereldwijd goed ontvangen worden
  • Uitstraling: Innovatief en duurzaam, met nadruk op ecovriendelijke mobiliteit en aanpasbare opties
  • Algemene kwaliteit: Hoog, met ISO 9001:2015 certificering die kwaliteitsbeheer waarborgt
  • Levensduur: Langdurig, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken
  • Klantendienst: Goed, met wereldwijde aanwezigheid en ondersteuning
  • Dienst na verkoop: Uitstekend, met focus op klanttevredenheid en voortdurende ondersteuning

Wie of wat is Kespor ?

Kespor is een fietsmerk dat behoort tot Guangzhou Kespor Bicycle Co., Ltd., een bedrijf dat in 2005 werd opgericht in Guangdong, China. Het merk werd geรฏnitieerd door Jian, die geรฏnspireerd werd om een bedrijf te beginnen dat sport en gezondheid bevordert. De naam “Kespor” is een combinatie van “Keep” en “Sport”, wat de kernmissie van het bedrijf weerspiegelt: het aanmoedigen van een actieve en gezonde levensstijl door fietsenโ€‹

Wat maakt Kespor fietsen goed of uniek?

Ze geloven dat de fiets het ultieme efficiรซnte voertuig is en spelen een centrale rol in hun visie voor een duurzame toekomst. De fietsen van Kespor zijn ontworpen om ecovriendelijke mobiliteit te bevorderen en zijn vaak aanpasbaar, wat klanten de mogelijkheid biedt om hun fiets te personaliseren naar hun eigen wensen en behoeften.

Kespor fietsen staan bekend om hun betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan internationale normen voor kwaliteitsbeheer. Dit geeft klanten de zekerheid dat ze een product van hoge kwaliteit kopen. Bovendien investeert Kespor in geavanceerde productietechnieken en hoogwaardige materialen om de levensduur van hun fietsen te verlengen. Dit maakt hun fietsen duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik.

Hun assortiment is divers en biedt iets voor elke fietsliefhebber, inclusief kinderen. De fietsen vallen in het middensegment qua prijs, wat betekent dat ze betaalbaar zijn zonder in te boeten aan kwaliteit.

Kespor fietsen van 2024

 

Onze artikels over Kespor

Kespor geschiedenis

Kespor, opgericht in 2005 door Jian, is een fietsmerk onder Guangzhou Kespor Bicycle Co., Ltd., gevestigd in Guangdong, China. Jian begon het bedrijf vanuit een persoonlijke ervaring waarbij hij door zijn moeder werd aangemoedigd om meer te sporten om zijn gezondheid te verbeteren.

Deze ervaring leidde tot de oprichting van Kespor, waarbij de naam een combinatie is van “Keep” en “Sport”. Het bedrijf heeft sindsdien als doel gesteld om sport leuk te houden en duurzaamheid te bevorderen door middel van fietsenโ€‹.

Tijdslijn van Kespor (2005-2023)

  • 2005: Oprichting van Guangzhou Kespor Bicycle Co., Ltd. door Jian, met de naam “Kespor” als combinatie van “Keep” en “Sport”.
  • 2006-2007: Uitbreiding van het productaanbod met diverse soorten fietsen, waaronder mountainbikes en stadsfietsen.
  • 2008: Begin van de internationale export, met een focus op markten in Noord-Amerika, Europa en Zuidoost-Aziรซ.
  • 2010: Verhuizing naar een grotere fabriek in KangJing Industry Park, Huadu, Guangzhou om aan de groeiende vraag te voldoen.
  • 2015: Verkrijging van ISO 9001:2015 certificering voor kwaliteitsbeheer.
  • 2017: Introductie van een lijn elektrische fietsen om in te spelen op de groeiende vraag naar duurzame vervoersmiddelen.
  • 2019: Uitbreiding van het internationale netwerk met een nieuwe vestiging in Jakarta, Indonesiรซ.
  • 2020: Verhoging van de productiecapaciteit met de installatie van geavanceerde productietechnieken en lijnen.
  • 2021: Lancering van nieuwe modellen, waaronder vouwfietsen en e-bikes, met innovatieve aanpassingsopties.
  • 2022: Verdere versterking van de merkpositie door deelname aan internationale fietsbeurzen en evenementen.
  • 2023: Verdere uitbreiding van het productaanbod en optimalisatie van de productieprocessen om de kwaliteit en duurzaamheid te verbeterenโ€‹โ€‹.

Nieuws over Kespor in 2024

Voor 2024 heeft Kespor verschillende persberichten uitgebracht waarin nieuwe productmodellen en bedrijfsstrategieรซn worden aangekondigd. Een van de opvallende aankondigingen is de introductie van nieuwe e-bike modellen zoals de G-Force, Domain, E6 en E1.

Kespor blijft ook investeren in duurzaamheid en innovatie, met een voortdurende focus op het verminderen van de ecologische voetafdruk door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen

Kespor contact en garantie

Kespor biedt een beperkte levenslange garantie op hun fietsframes voor de oorspronkelijke eigenaar. Deze garantie dekt defecten in materiaal en vakmanschap gedurende de levensduur van de fiets, op voorwaarde dat de fiets correct is geregistreerd. Mocht het frame binnen deze periode defect raken door gebrekkige materialen of vakmanschap, dan zal het frame worden vervangen door hetzelfde of een compatibel frame. De kosten voor inspectie en verzending zijn voor rekening van de klant, en een aankoopbewijs en foto’s van de fiets en de defecte onderdelen moeten worden verstrektโ€‹โ€‹.

Alle andere originele onderdelen en Kespor merkonderdelen zijn gedekt door een garantie van zestig dagen vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. De garantie vervalt als de fiets wordt gebruikt voor doeleinden waarvoor hij niet is ontworpen, zoals stunten of springen, of als de fiets wordt verhuurd, verkocht of weggegeven. Ook schade door ongevallen, misbruik of nalatigheid valt buiten de garantieโ€‹.

Kespor contactinformatie

Kespor is bereikbaar via hun officiรซle website, kesporbicycle.com. Voor specifieke vragen of ondersteuning kunnen klanten contact opnemen via e-mail op support@kesporbicycle.com of telefonisch op +1 909-256-3116. Daarnaast biedt de website een contactformulier aan waar klanten hun vragen en opmerkingen kunnen indienenโ€‹