Home Merken Johansson Bikes

Johansson Bikes

Door Slim Abid
Johansson elektrische cargofietsen

Johansson fietsen

  • Opgericht: Oorspronkelijk in Zweden, nu onderdeel van Pierer Mobility sinds 2023
  • Land: Zweden, met assemblage in Oostenrijk
  • Assortiment: Hoogwaardige cargofietsen
  • Prijssegment: Middelmatige tot hoge prijsklasse
  • Reputatie: Bekend om innovatieve ontwerpen en duurzame productie, met een sterke focus op hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie
  • Uitstraling: Minimalistisch Scandinavisch design gecombineerd met robuuste en duurzame constructie
  • Algemene kwaliteit: Zeer hoog, met nadruk op innovatie, stabiliteit en gebruiksgemak
  • Levensduur: Hoog, dankzij het gebruik van weerbestendige materialen en hoogwaardige componenten
  • Klantendienst: Uitstekend, met aandacht voor klanttevredenheid en uitgebreide ondersteuning
  • Dienst na verkoop: Uitstekend, met een focus op langdurige ondersteuning en klantenservice

Wie of wat is Johansson ?

Johansson is een innovatief merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige cargofietsen, ontworpen met een minimalistisch Scandinavisch ontwerp en geavanceerde technologie. Het merk is opgericht in Zweden en is nu onderdeel van Pierer Mobility. Hun fietsen worden regionaal geassembleerd in Oostenrijk.

Wat maakt Johansson fietsen goed of uniek?

Johansson fietsen staan bekend om hun duurzame constructie, innovatieve functies en veelzijdigheid. Een van hun meest opvallende kenmerken is de unieke kanteltechnologie die zorgt voor een natuurlijke rijervaring, zelfs bij zware ladingen. Dit maakt de fietsen stabieler en gemakkelijker te hanteren. De hoogwaardige componenten, zoals de Brose-motoren en de weerbestendige houten onderdelen, dragen bij aan de betrouwbaarheid en lange levensduur van de fietsen.

Dit, gecombineerd met hun toewijding aan duurzaamheid en de regionale assemblage in Oostenrijk, maakt hen onderscheidend in de markt. Hun producten bevinden zich in het midden tot hoge prijssegment, met modellen die variรซren van ongeveer 4.958 euro tot 6.968 euroโ€‹.

Johansson elektrische fietsen van 2024

Onze artikels over Johansson

Johansson geschiedenis

Johansson werd opgericht in Zweden en heeft zich sindsdien gevestigd als een toonaangevende fabrikant van cargofietsen. Door de jaren heen hebben ze hun ontwerp en technologie voortdurend verbeterd om aan de behoeften van moderne consumenten te voldoen. In 2023 werd het merk onderdeel van Pierer Mobility, wat hun capaciteit om innovatieve en duurzame fietsen te produceren verder heeft versterktโ€‹.

Tijdslijn van Johansson

  • 2018: Johansson Bikes wordt opgericht in Zweden, gespecialiseerd in cargofietsen.
  • 2018: Innovatieve kanteltechnologie wordt geรฏntroduceerd in hun cargofietsen, wat een revolutie teweegbrengt in stabiliteit en rijervaringโ€‹โ€‹.
  • 2019: Regionale assemblage wordt gestart in Oostenrijk, wat de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit verder versterktโ€‹โ€‹.
  • 2020: Lancering van de populaire modellen Oscar S en Oscar M, met geavanceerde Brose-motoren en meerdere aanpassingsoptiesโ€‹.
  • 2021: Introductie van het Fiete model, een betaalbare cargofiets met veelzijdige transportoptiesโ€‹โ€‹.
  • 2022: Oscar S wint de Auto Motor und Sport test, wat de superieure prestaties en innovatie van Johansson bevestigtโ€‹ .
  • 2023: Johansson Bikes wordt onderdeel van Pierer Mobility, wat hun marktpositie en productiecapaciteit verder versterktโ€‹.
  • 2024: Johansson blijft innoveren met nieuwe modellen en verbeterde technologieรซn, gericht op het verbeteren van rijervaring en duurzaamheid.

Nieuws van Johansson in 2024

In 2024 blijft Johansson innoveren en hun productassortiment uitbreiden. Nieuwe modellen worden geรฏntroduceerd met verbeterde technologieรซn en ontwerpelementen, gericht op het verder verbeteren van de rijervaring en het gebruiksgemak. Persberichten benadrukken de voortdurende toewijding aan duurzaamheid en de uitbreiding van hun distributienetwerk om meer consumenten wereldwijd te bereikenโ€‹.

Johansson contact en garantie

Johansson biedt een uitgebreide garantie op hun fietsen, die de hoogwaardige materialen en vakmanschap dekt. Klanten kunnen contact opnemen met Johansson via hun officiรซle website johansson-bikes.com, waar ook gedetailleerde informatie over de garantievoorwaarden te vinden is. Daarnaast zijn ze actief op sociale media, zoals Instagram en Facebook, waar klanten updates kunnen volgen en contact kunnen opnemen voor ondersteuning. Specifieke contactinformatie omvat: